virtuális asszisztens Zsanett

Zsanett

Szia! Zsanett vagyok, virtuális marketing asszisztens, aki rugalmasságával, megbízhatóságával és kreatív munka attitűddel szeretne segíteni neked abban, hogy minden nap egy szabad és sikeres nap legyen számodra.

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Marketing statisztikák készítése
Webshop termékek frissítése
Megrendelések kezelése
Prezentáció készítés
Ügyfélszolgálati emailek kezelése
WordPress oldalak módosítása
Kisebb képszerkesztés
Kisebb videó vágás
Kisebb fordítási feladatok
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Személyes irodai jelenlét
Angol: középfok
Részletesebben:

Angolul közép szinten beszélek, olvasok. Közép szinten írok. Az Egyesült Királyságban 4 és fél évet éltem, így az angol nyelv használata nem okoz gondot, sem szóban, sem írásban.

Hétköznap 9-17 óráig vagyok elérhető esetenként hétvégi munkát is vállalok emelt óradíjon. Illetve ahogyan kapacitásom engedi SOS munkát is, szintén emelt óradíjon.

Eredendően a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Tanító szakán végeztem. Amely már megalapozta Word ismereteimet és prezentációs készségeimet. Ez a szakma egyfajta rugalmasságot, felelősségteljességet és nyitott gondolkodásmódot adott számomra. Majd az élet úgy hozta, hogy közel 4 és fél évet az Egyesült Királyságban éltem, ahol számos munkaterületen kipróbálhattam magam. Már
Angliában elkezdtem érdeklődni ezen szakma iránt és nagyon örültem, hogy rátaláltam a Smart Angelre mert így megtudtam valósítani, hogy elkezdhessek ebben a szakmában dolgozni.

Szívesen dolgozom együtt trénerekkel, oktatókkal, tanácsadókkal, ingatlanértékesítővel, turisztikai, coach és pszichológus szakemberekkel. Lelkiismeretes, kitartó és megbízható vagyok, jellemző rám a környezettudatos életszemlélet. Nyitott vagyok az új dolgok megtanulására, gyorsan tanulok és folyamatosan fejlesztem magam.

Virtuális asszisztensi tevékenységem során dolgoztam social media felületek kezelésében, blogírásban, hírlevélírásban, prezentációkészítésben, képszerkesztésben, webshop termékek feltöltésében, kisebb fordítási feladatokban.

Fontos számomra az ügyfeleim elégedettsége, ezért különösen odafigyelek arra, hogy ezt 100%-ban biztosítani tudjam. Munkámról minden hónapban időnyilvántartást küldök neked. Munkám igyekszem a legpontosabban, precízen és lelkiismeretesen végezni, tartva a határidőket. Célom, hogy a lehető legjobban tudjalak támogatni és segíteni a munkám során.

wordpress_logo
elementor-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
woocommerce-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
analytics_logo
canva-logo
crello-logo
animoto logo
movavi-logo
toggl-logo
billingo-logo
szamlazz-hu-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 119 990 Ft. (Ez 4 000 Ft/óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 157 990 Ft. (ez 3 950 Ft/óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 189 990 Ft. (Ez 3 800 Ft/óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 224 990 Ft. (Ez 3 750 Ft/óra díjnak felel meg)
Bármely nagyobb csomag kialakítható 3 750 Ft/óra díjjal kalkulálva.

Hétvégi munka felára: 4.500Ft/óra

Sürgős munka felára: 5000 Ft/óra

A fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

 

 

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Zsanettel!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

virtuális asszisztens Kati

Kati

Vállalkozók / cégek munkájának segítésével foglalkozom. Pénzügyi tapasztalattal rendelkezem, évekig ezen a területen dolgoztam. Ezen túl, erősségeim a közösségi média kezelés, cikk és hírlevél írás, statisztikák készítése.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, PPC fiók kezelés (Facebook), Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Pályázatfigyelés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Sales Autopilot rendszerépítés, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Kisebb fordítási feladatok

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Dalma

A részletekre figyelve és a pontosságra törekedve, minden projektet precízen és magas színvonalon hajtok végre, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek. Ha szeretnéd, hogy a vállalkozásod kiemelkedő legyen, keress bizalommal!

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Prezentáció készítés, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Személyi asszisztencia, Helyesírás-ellenőrzés

Nyelvtudás:

Angol: alapfok,

Bernadett

Bernadett vagyok, virtuális marketing asszisztens, aki megbízhatóságával, segítőkészségével és precízségével szeretné levenni az adminisztráció terheit a válladról.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,