Weronika

Lengyel és angol nyelvtudásommal segítek, hogy következő szintre lépjen a vállalkozásod. Ezen kívül leveszem a válladról az alábbi feladatokat: blogcikk írás, hírlevél írás, videószerkesztés, közösségi médiára posztolás.

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Webshop termékek frissítése
Ügyfélszolgálati emailek kezelése
WordPress oldalak módosítása
Kisebb képszerkesztés
Kisebb videó vágás
Fordítás
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Személyes irodai jelenlét
Angol: felsőfok
Lengyel: anyanyelvi szint
Részletesebben:

Felsőfokon beszélek, írok és olvasok angolul (felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem). A lengyel nyelvet a magyarral együtt tanultam meg gyerekkoromban. Időnként magyar-lengyel tolmácsként is szoktam dolgozni. Magyar-lengyel és lengyel-magyar fordítást is vállalok.

Rugalmas munkaidőben, de általában hétköznap 8 és 17 óra között dolgozom. Ha kapacitásom engedi, hétvégi, vagy SOS munkát is vállalok.

Kedves érdeklődő!

Olvasd el a bemutatkozómat, hogy megtudhasd, én vagyok-e a legjobb asszisztens számodra.

Amióta az eszemet tudom, imádok nyelvekkel foglalkozni. Magyar-lengyel családba születve már kiskoromban két nyelvet beszéltem, az angolt pedig kéttannyelvű gimnáziumban sajátítottam el.

Két egyetemi szakot is elvégeztem, egyrészt fiatalkori ’nem-tudom-mit-akarásból’, másrészt puszta kíváncsiságból. És milyen jól tettem! Akkor még nem tudtam, de a virtuális asszisztensi munkához rengeteg tudást kaptam ott.
Kommunikáció és médiatudomány szakon a legjobb szakemberektől tanulhattam a média működéséről, meggyőzéstechnikáról és írástechnikáról.
A pszichológiai tanulmányaimnak köszönhetően pedig sokkal jobban értem az embereket.

Miután kirepültem az iskolapadból, felfedeztem az online marketing világát. Teljesen magával ragadott.
Azóta is folyamatosan fejlesztem magam ezen a területen. Tanultam többek között weboldal szerkesztést, vállalkozói történetmesélést és értékesítési szövegírást.

Virtuális asszisztensként leginkább kreatív feladatokban segítem az ügyfeleimet: blogcikk és hírlevél írás, közösségi médiára posztolás, videó- és képszerkesztés.

Ha a bemutatkozásom alapján úgy érzed, jó segítség lehetek számodra – vedd fel velem a kapcsolatot a lenti űrlap segítségével. Derítsük ki közösen, hogy miben tudnék segíteni!
wordpress_logo
elementor-logo
divi-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
analytics_logo
canva-logo
movavi-logo
billingo-logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 94 990 Ft (Ez 3 166 Ft./óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 114 990 Ft (ez 2 875 Ft./óra díjnak felel meg)

Lengyel / angol nyelvtudást igénylő megbízások felára: 10%

A hétvégi, esti vagy SOS munka felára: 50%

KATÁS vállalkozó vagyok, így a fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-én átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Weronikával!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Móni

Marketinges és pénzügyi ismereteimmel leszek segítségedre. Erősségem a pénzügyek, a weboldalkezelés és a blogcikkek írása, de nyugodtan rám bízhatsz PowerPoint prezentáció készítést és online marketing feladatokat is.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: felsőfok,
Francia: középfok,

Csilla

Elhivatottságommal és precizitásommal megkönnyítem számodra a mindennapi munkát. Már több mint 4 éve dolgozom az online marketing szakmában. Erősségeim a hírlevél írás, rövid videók vágása és Wordpress oldalak szerkesztése.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Német: középfok,

Bernadett

Bernadett vagyok, virtuális marketing asszisztens, aki megbízhatóságával, segítőkészségével és precízségével szeretné levenni az adminisztráció terheit a válladról.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: felsőfok,