Szilvia

Kreatív, nonprofit projektekben és komplex, multicéges folyamatokban szerzett tapasztalataimmal segítelek, hogy weboldalad és közösségi média felületeid mindig frissen és meggyőzően várják a vállalkozásod iránt érdeklődőket.

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Marketing statisztikák készítése
Prezentáció készítés
Képzési anyagok összeállítása
Ügyfélszolgálati emailek kezelése
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
WordPress oldalak módosítása
Kisebb képszerkesztés
Kisebb videó vágás
Kisebb fordítási feladatok
Helyesírás-ellenőrzés
Telemarketing
Követelés behajtás
Személyes irodai jelenlét
Angol: felsőfok
Német: felsőfok
Orosz: alapfok
Részletesebben:

Angol nyelvtudásomat napi szinten használom.

Német nyelvtudásom jelenleg írásban aktív, szóbeli készségeim szükség esetén hamar feleleveníthetők (1 évig éltem Németországban, illetve korábban német nyelven is dolgoztam).

Rugalmas munkaidőben, de általában hétköznap 8 és 17 óra között dolgozom.

Kedves Érdeklődő!

Virtuális asszisztensként bízom benne, hogy Veled együtt szuper csapatot alkotva vághatunk bele marketing céljaid gyakorlati kivitelezésébe és tehetjük még sikeresebbé a vállalkozásodat.
A marketing számomra egyszerre tudomány és művészet. A tervezés és megvalósítás pedig lehet egy olyan kreatív csapatmunka, melyben rám bízhatod a legaprólékosabb és időigényes feladatokat.

Imádok tanulni és új dolgokat létrehozni. A Budapesti Corvinus Egyetemen nemzetközi kapcsolatok szakértő, majd kommunikáció- és médiatudomány szakon diplomáztam, rendszeresen bővítem tudásomat szakmai előadásokon, kurzusokon.

Részt vettem kommunikációs stratégiák kialakításában, gyakorlatot szereztem kereskedelmi
ügyintézőként. Multicéges környezetben angol és német nyelven is dolgoztam, komplex folyamatok koordinálásáért, adatok és határidők adminisztrálásáért feleltem. Ügyfelekkel való kapcsolattartás, statisztikák, prezentációk és oktatóanyagok készítése révén biztosítottam a kollégák hatékony munkavégzéséhez szükséges feltételeket.

Tréneri képesítéssel is rendelkezem. Szívügyem a közösségépítés és a személyes fejlődés támogatása. Önkéntesként értékes tapasztalatokat szereztem a rendezvényszervezés, az időgazdálkodás és a marketing területén.

Várom jelentkezésedet a lenti űrlapon, ha úgy érzed, itt az ideje, hogy a következő szintre emeld a vállalkozásodat, és készen állsz háttérfeladataid delegálására.

wordpress_logo
elementor-logo
Sales Autopilot
active-campaign-logo
mailchimp-logo
canva-logo
animoto logo
movavi-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 94 990 Ft (Ez 3 166 Ft./óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 114 990 Ft (ez 2 875 Ft./óra díjnak felel meg)

KATAS vállalkozó vagyok, így a fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Szilviával !

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Timi

Timi vagyok, virtuális marketing asszisztens, aki a pozitív és kreatív hozzáállásával pikk-pakk leveszi válladról a marketinges feladatokat, sőt még a napi rutinfeladatokba is segítek, hogy neked könnyebb legyen.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Diána

Diána vagyok, a Te virtuális asszisztensed.  Megbízhatóságommal és lelkes hozzáállásommal tűztem ki célul, hogy levegyem a vállalkozásod plusz feladatait a válladról.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Edit

Edit vagyok. Közgazdász, agrármérnök és pénzügyi végzettségemmel, ezen területeken szerzett számos tapasztalatommal és precizitásommal leszek segítő jobb kezed.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, Ügyfélszolgálati telefonok kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: alapfok,
Német: alapfok,