Nikolett

Több, mint 10 éve vagyok jelen a marketing világában. Hiszem, hogy minden vállalkozás egyedi. Minden cégnek más és más területen kell a segítség. Tudásommal én is szeretnék hozzájárulni a vállalkozás sikerességéhez.

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Webshop termékek frissítése
PPC fiók kezelés (Facebook)
PPC fiók kezelés (Google Ads)
Prezentáció készítés
Képzési anyagok összeállítása
WordPress oldalak módosítása
Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése
Komplex Wordpress weboldal készítése
Kisebb képszerkesztés
Haladó képszerkesztés
Profi design készítés
Kiadványszerkesztés
Személyi asszisztencia
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Hétvégi munkavégzés
Személyes irodai jelenlét
Angol: alapfok
Részletesebben:

Az angol nyelvet napi szinten használom, elsősorban írásban. Szóban nem olyan magabiztos a tudásom, de természetesen folyamatos fejlesztés alatt van.

 

Rugalmas munkaidőben végzem el a kért feladatokat. Hétköznap 8:00 és 16.00 között biztosan elérhető vagyok. Egy-egy projekt kapcsán, amennyiben szükséges későbbi időpontban is rendelkezésre állok.

Kedves leendő Ügyfelem!

Több, mint 10 éve vagyok jelen a marketing világában. Kezdetben offline ingyenes kiadványok szervezésében, tervezésében vettem részt, mint irodavezető. A munka mellett folyamatosan képeztem, fejlesztettem magam, hogy naprakész tudás birtokában legyek a marketing területén.

Irodavezetőként az asszisztencia minden formájával találkoztam már és Covid idején én is megtapasztaltam, milyen online otthonról dolgozni.

2022. végén alapítottam meg egyéni vállalkozásomat és azóta számos partnerrel dolgoztam együtt. A vállalkozóvá válást megelőzően Kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzési szakon felsőfokú közgazdász-asszisztens kereskedelmi szakirányon végeztem. Továbbá megkezdtem a Kereskedelem és marketing alapképzést is.

Mivel számomra az egyik legfontosabb érték az idő, így a határidőket mindig betartom. Munkám során hatékonyságra törekszem. Rugalmasan kezelem a különböző váratlan helyzeteket, ha adódik egy probléma rögtön a megoldást keresem.

A közös munka során elengedhetetlennek tartom a folyamatos kommunikációt, ha valami nem egyértelmű inkább kérdezek az esetleges félreértések elkerülése végett.

A különböző programokat és szoftvereket jól ismerem, illetve a számomra kevésbé vagy nem ismert programok használatát könnyen elsajátítom.

Szeretem a kreatív feladatokat, szeretem, ha alkothatok.

Tapasztalatommal és tudásommal szeretnék hozzájárulni a vállalkozásod sikerességéhez. Szeretném, ha egy hosszú távú, jól együttműködő munkakapcsolat alakulhatna ki közöttünk.

 

wordpress_logo
elementor-logo
divi-logo
shoprenter-logo
woocommerce-logo
google-ads-logo
adobe-photoshop-logo2
canva-logo
animoto logo
toggl-logo
billingo-logo
szamlazz-hu-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 119 990 Ft. (Ez 4 000 Ft /óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 157 990 Ft. (ez 3 950 Ft /óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 189 990 Ft. (Ez 3 800 Ft /óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 224 990 Ft. (Ez 3 750 Ft /óra díjnak felel meg)

A fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

 

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

 

Vedd fel a kapcsolatot Nikolettel!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Fanni

Több éves irodai tapasztalattal rendelkezem és fontos számomra a folyamatos tanulás és önfejlesztés. Szívesen vállalok adminisztratív és kreatív feladatokat egyaránt. Munkámat precízen és megbízhatóan végzem.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Kisebb fordítási feladatok, Fordítás, Helyesírás-ellenőrzés

Nyelvtudás:

Angol: felsőfok,
Német: középfok,

Berni

Szenvedélyem a kreatív tartalmak készítése, a design tervezés és az írás. Nyitott vagyok az újdonságokra, a fejlődésre. Ugyanakkor szeretek rendszerezni és kutatásokat végezni.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Személyi asszisztencia, Online szállásközvetítés adminisztráció, Kisebb fordítási feladatok, Helyesírás-ellenőrzés

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Fruzsina

Az irodai adminisztráció terén 17 éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezem. A tanulmányaim során elsajátított átfogó és elemző szemléletmódot munkám során is sikerrel alkalmazom a rám bízott feladatok ellátásában.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Fordítás, Helyesírás-ellenőrzés

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Német: alapfok,