Mónika

Legfőbb jellemzőm a hatékonyság és a proaktivitás: az idő- és költséghatékonyságra fókuszálva dolgozom. Ügyfélkezelés, design kialakítás vagy akár egy teljes marketingprojekt menedzselés kapcsán is tudok segíteni.

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Marketing statisztikák készítése
Webshop termékek frissítése
PPC fiók kezelés (Facebook)
PPC fiók kezelés (Google Ads)
Prezentáció készítés
WordPress oldalak módosítása
Kisebb képszerkesztés
Profi design készítés
Kisebb videó vágás
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Hétvégi munkavégzés
Személyes irodai jelenlét
Angol: középfok
Francia: alapfok
Részletesebben:
Angol aktív középfokú nyelvtudás (B2 nyelvvizsga), francia alapfokú nyelvtudás.
Munkanapokon 9 és 17 óra között dolgozom.

Kedves Érdeklődő,
engedje meg, hogy bemutassam az eddigi munkatapasztalataimat:
• Széleskörű kommunikáció és marketing tapasztalat: közel 10 éves tapasztalattal rendelkezem, melynek során a grafikai és weboldaltervezéstől kezdve a marketingprojekt menedzselésen át az online marketing ismereteimet is alkalmaztam.
• Kiemelkedő grafikai készségek: 15 éves grafikai munkatapasztalat, arculattervezés, weboldaltervezés, kiadványtervezés, videóvágás, prezentációkészítés, képretusálás, online és nyomdai munkák. Magas szinten kezelem az Adobe grafikai programokat, van olyan ügyfelem, akinek már húsz éve dolgozom grafikusként és marketingesként.
• Naprakész online marketing ismeretek: WordPress weboldalak és blogok szerkesztése, hírlevélírás, közösségi bejegyzések, statisztikák készítése, PPC fiók kezelés, Instagram Feed egységes design kialakítása, SEO (Google Ads, Google Analytics, Facebook Business, Instagram)
• Hatékonyság és proaktivitás: az idő- és költséghatékonyságra fókuszálva szervezem a feladatokat, ismerem az ügyfélkezeléssel járó teendőket és a teljes projekt menedzselését egyaránt.
• Bizalom: ügyfeleim a munkavégzésem korrektnek és magas színvonalúnak ítélik, mert hosszú távú és minőségi munkakapcsolatra törekszem.

TANULMÁNYAIM
MILTON Friedman Egyetem Társadalomtudományi Kar, Kommunikáció és médiatudomány szak MSc, specializáció: üzleti kommunikáció
ELTE Társadalomtudományi Kar, Művelődésszervező szak BSc
Kirakatrendező és Dekoratőr Szakiskola

TANFOLYAMAIM
Online marketing asszisztens (Smart Angel), Digitális marketing (Google), Facebook hirdetéskezelés, Frappáns szövegírás, Instagram mesterkurzus, Tipográfia kurzus

A lenti űrlapon tudod velem felvenni a kapcsolatot és szívesen segítelek abban, hogy a marketing tevékenységed igazán színvonalas és emlékezetes legyen a leendő és a meglévő ügyfélköröd számára.
wordpress_logo
mailchimp-logo
analytics_logo
google-ads-logo
adobe-photoshop-logo2
adobe-indesign-logo2
adobe-illustrator-logo2
animoto logo
movavi-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 94 990 Ft (Ez 3 166 Ft./óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 114 990 Ft (ez 2 875 Ft./óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 139 990 Ft(Ez 2 800 Ft./óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 164 990 Ft (ez 2 750 Ft./óra díjnak felel meg)
Ennél magasabb csomag is kialakítható 2 750 Ft-os óradíjjal szorozva.

Az alábbi feladatokra egyedi árajánlatot adok: PPC fiók kezelés, professzionális grafikai munkák

KATAS vállalkozó vagyok, így a fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Mónikával!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Szilvia

Kreatív, nonprofit projektekben és komplex, multicéges folyamatokban szerzett tapasztalataimmal segítelek, hogy weboldalad és közösségi média felületeid mindig frissen és meggyőzően várják a vállalkozásod iránt érdeklődőket.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, Ügyfélszolgálati telefonok kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Kisebb fordítási feladatok, Helyesírás-ellenőrzés

Nyelvtudás:

Angol: felsőfok,
Német: felsőfok,

Diána

Diána vagyok, a Te virtuális asszisztensed.  Megbízhatóságommal és lelkes hozzáállásommal tűztem ki célul, hogy levegyem a vállalkozásod plusz feladatait a válladról.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Olga

Sokrétű tapasztalattal rendelkezem a kereskedelem, HR, marketing, asszisztencia vagy ügyfélszolgálat területen. Több évig dolgoztam vállalati trénerként, így e téren kifejezetten nagy segítségére lehetek vállalkozása számára.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, Ügyfélszolgálati telefonok kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Francia: középfok,