Klaudia

Klau vagyok, virtuális online marketing asszisztens. Dolgozzunk együtt: velem villámtempóban nullára csökken a korábban háttérfeladatokra, adminisztratív teendőkre fordított időd.

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Marketing statisztikák készítése
Webshop termékek frissítése
Megrendelések kezelése
Prezentáció készítés
Képzési anyagok összeállítása
Ügyfélszolgálati emailek kezelése
WordPress oldalak módosítása
Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése
Kisebb képszerkesztés
Kisebb videó vágás
Pénzügyi asszisztencia
Személyi asszisztencia
Kisebb fordítási feladatok
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Személyes irodai jelenlét
Angol: felsőfok
Részletesebben:

Többéves külföldön töltött nyelvgyakorlattal (életvitel, munka, tanulás), írásban jelenleg is napi szinten, aktívan használt tudásommal támogatom munkád.

Rugalmas időbeosztásban, de általában hétköznap 8.30 és 16.30 óra között dolgozom. Ebben az időszakban bízhatsz rám feladatokat. Esti, extra sürgős vagy hétvégi munkát előre egyeztetve, emelt óradíjon vállalok.

Klau vagyok, virtuális online marketing asszisztens.

Az elmúlt 10 évben olyan területeket volt szerencsém itthon és külföldön megismerni, mint konferencia-és rendezvényszervezés, turizmus-vendéglátás, autóipar, coaching (alapszinten). Feladataim központjában mindig a vevői kapcsolattartás, order management, customer service és marketing álltak, fűszerezve olyan adminisztratív teendőkkel, mint árajánlatok készítése, reklamációkezelés, statisztikák és kimutatások készítése, dokumentációkezelés, alap pénzügyi feladatok, közösségi médiával kapcsolatos megbízások. Koordináltam 4-6 fős csapatokat is.

Említett tapasztalataim kapcsán tudom, hogy az ügyfél elégedettsége kulcsfontosságú, éppen ezért minden rám bízott feladatot felelősségteljesen, lelkiismeretesen, pontosan és határidőre készítek el.

Ha Te céltudatos, fejlődni vágyó, mégis elfoglalt vállalkozó vagy, az asszisztenciámmal garantált megelégedésre lelsz a mindennapokban – hiszen Te átadod nekem azokat a háttérfeladatokat, amik eddig megakadályoztak abban, hogy úgy igazán a növekedésre, fejlődésre, pihenésre, hobbidra, családra vagy éppen magadra fókuszálj. Így már csak egy dolgod marad: végre ezekre figyelni, ezeket megélni.

Hiszek a folyamatos fejlődésben és tanulásban (mind egyénileg és szakmailag), így megállás nélkül képzem magam szabadidőmben.

Dolgozzunk együtt: velem villámtempóban nullára csökken a korábban háttérfeladatokra, adminisztratív teendőkre fordított időd. A lenti űrlapon veheted fel velem a kapcsolatot.

wordpress_logo
elementor-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
woocommerce-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
analytics_logo
adobe-lightroom-logo2
canva-logo
crello-logo
animoto logo
movavi-logo
toggl-logo
billingo-logo
szamlazz-hu-logo
trello-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 94 990 Ft (Ez 3 166 Ft./óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 114 990 Ft (ez 2 875 Ft./óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 139 990 Ft(Ez 2 800 Ft./óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 164 990 Ft (ez 2 750 Ft./óra díjnak felel meg)
Ennél magasabb csomag is kialakítható 2 750 Ft-os óradíjjal szorozva.

KATAS vállalkozó vagyok, így a fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködési feltételeket biztosít.
A havidíj minden hónapot követő 10-ig fizetendő átutalással
A felmondási idő 15 nap
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Klaudiával!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Csilla

Elhivatottságommal és precizitásommal megkönnyítem számodra a mindennapi munkát. Már több mint 4 éve dolgozom az online marketing szakmában. Erősségeim a hírlevél írás, rövid videók vágása és Wordpress oldalak szerkesztése.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Német: középfok,

Kalin

Kezdő, de már működő és sikeres vállalkozókat segítem azzal, hogy leveszem a vállukról a háttérfeladatokat. Segítek minden általános online asszisztensi feladatban.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Haladó képszerkesztés, Haladó videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Online szállásközvetítés adminisztráció, Kisebb fordítási feladatok

Nyelvtudás:

Angol: felsőfok,
Francia: alapfok,
Olasz: alapfok, középfok,
Spanyol: középfok,
Román: anyanyelvi szint,

Edit

Edit vagyok. Közgazdász, agrármérnök és pénzügyi végzettségemmel, ezen területeken szerzett számos tapasztalatommal és precizitásommal leszek segítő jobb kezed.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, Ügyfélszolgálati telefonok kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: alapfok,
Német: alapfok,