virtuális asszisztens Katalin

Katalin

Szia! Ha szeretnél egy motivált és elkötelezett asszisztenst magad mellé, aki a vállalkozásodat – jó értelemben – a sajátjának fogja tekinteni, akkor ne habozz, olvass tovább és ismerj meg!

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Marketing statisztikák készítése
Webshop termékek frissítése
Megrendelések kezelése
Prezentáció készítés
Ügyfélszolgálati emailek kezelése
WordPress oldalak módosítása
Kisebb képszerkesztés
Pénzügyi asszisztencia
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Angol: középfok
Részletesebben:

Angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezem. Nem okoz gondot angol nyelvű oldalak böngészése, illetve a hallott szöveg értése, hiszen angol nyelvű képzéseket is végeztem. Írásbeli kommunikációt alapszinten vállalok.

Általában munkanapokon 9-17 óra között vagyok elérhető. Hétvégi és esti munkát előre megbeszéltek alapján vállalok emelt óradíjon.

Kedves Érdeklődő!

Közel 10 éves rendészeti múlttal a hátam mögött vágtam bele önálló vállalkozásba, mely döntésemet 3 év felkészülés előzte meg. Tanultam marketinget, pénzügy és számvitelt, vállalkozási ismereteket, valamint több szoftverrel is megismerkedtem. Számtalan könyv, cikk, videó és tréning anyagát is “elfogyasztottam” és természetesen ezzel kezdett alakulni a vállalkozói gondolkodásmódom is.

Számomra nagyon fontos a minőség, a megbízhatóság és a pontosság. Eddigi munkáim során is különösen ügyeltem arra, hogy feladataimat hibátlanul, határidőre elkészítsem. Főként rendészeti adminisztrációval és ügyintézéssel foglalkoztam a saját szakterületemen.

Motivál és örömmel tölt el, hogy a háttérben végzett munkámmal hozzájárulhatok mások sikeréhez, kibontakozásához.

Mire számíthatsz tőlem?
Megbízott asszisztensedként azon leszek, hogy minél előbb felvegyem a munkatempód, megismerjem a vállalkozásod és annak működését. Folyamatosan tanulok, így szívesen veszem, ha újabb és újabb feladatokat bízol rám. Mivel kevés ügyfelet vállalok, így nagyobb figyelem jut mindenkire.

Érdeklődési körömet is figyelembe véve szívesen dolgoznék együtt oktatókkal, trénerekkel, tanácsadókkal, jogászokkal, ingatlanértékesítővel, – tanácsadóval, turisztikai, coach és pszichológus szakemberekkel.

Végzettségeim: NKE-RTK – rendészeti szakirányon BSc diploma, jogi asszisztens (OKJ), pénzügyi asszisztens (OKJ), Smart Angel – virtuális marketing asszisztens képzés. Jelenleg a Freelance University tagjaként tanulok, hogy profi és teljes körű támogatást nyújthassak ügyfeleimnek egyéni igényeik alapján.

Ha úgy látod, hogy én lehetek számodra a megfelelő asszisztens, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a lenti űrlapon, kérdezz, konzultáljunk és kezdjük meg a közös munkát!

wordpress_logo
elementor-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
woocommerce-logo
active-campaign-logo
canva-logo
animoto logo
toggl-logo
billingo-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 114 990 Ft. (Ez 3 833 Ft./óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 149 990 Ft. (ez 3 749 Ft./óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 179 990 Ft. (Ez 3 599 Ft./óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 209 990 Ft. (Ez 3 499 Ft./óra díjnak felel meg)

A csomagban foglalt óraszám felett további munkaóra kérhető, szabad kapacitás függvényében 3500 Ft-ért.
Kifejezetten esti, hétvégi munka esetén (online) 4500 Ft/óra
Személyes jelenlétet igénylő feladatok esetén az óradíj 4500 Ft/óra + kiszállási díj
Sürgős, azonnali munkát nem tudok vállalni.

 

 

 

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

*A személyes jelenlétet igénylő feladatok feltételei:
– Budapest, pesti oldalon és agglomerációjában vehető igénybe
– legalább 4 héttel előre egyeztetett időpontban
– feláras szolgáltatás (esti és hétvégi időpontok, kiszállási díj)

A kategóriákra kattintva hasonló asszisztensek között kereshetsz.

Vedd fel a kapcsolatot Katalinnal!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Dóra

Dóra vagyok, a Te precíz és megbízható virtuális asszisztensed, aki rendkívül pozitív hozzáállásával pikk-pakk leveszi a válladról az időrabló feladatokat. Mottóm: A vállalkozásod sikere a hivatásom.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Személyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Francia: alapfok,
virtuális asszisztens Ágnes

Ágnes

18 évig dolgoztam a nemzetközi kereskedelem területén. Ennek köszönhetően az adminisztratív, szervezési, ügyfélkapcsolati, adatelemzési feladatokban nagy jártasságom van. Erősségem még a képszerkesztés és a WordPress.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Kisebb fordítási feladatok

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
virtuális marketing asszisztens Éva

Éva

Évi vagyok, virtuális marketing asszisztens, sokrétű tapasztalattal és nagy adag kreativitással. A Te ideális jobb kezed, aki elvégzi helyetted a munkát, amelyre neked már nincs kapacitásod.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Kisebb fordítási feladatok

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Német: alapfok,