Kalin

Kezdő, de már működő és sikeres vállalkozókat segítem azzal, hogy leveszem a vállukról a háttérfeladatokat. Segítek minden általános online asszisztensi feladatban.

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Webshop termékek frissítése
Megrendelések kezelése
Prezentáció készítés
Ügyfélszolgálati emailek kezelése
WordPress oldalak módosítása
Haladó képszerkesztés
Haladó videó vágás
Pénzügyi asszisztencia
Online szállásközvetítés adminisztráció
Kisebb fordítási feladatok
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Hétvégi munkavégzés
Személyes irodai jelenlét
Angol: felsőfok
Francia: alapfok
Olasz: alapfok, középfok
Spanyol: középfok
Román: anyanyelvi szint
Részletesebben:

Felsőfokon beszélek, írok és olvasok angolul és románul. Alapfokon beszélek franciául. Középfokon olvasok, beszélek és alapfokon írok olaszul. Alapfokon beszélek, olvasok spanyolul.
Akár kisebb fordítási feladatokat is vállalok magyar, angol és román nyelvekre.

Hétköznap 9-től 17 óráig dolgozom. 10:00 és 15:00 óra között vagyok elérhető.

Célom a működő, sikeres és induló vállalkozók segítése azzal, hogy leveszem a vállukról a rutinszerű adminisztratív háttérfeladatokat és az online marketing feladatokat. Segítek minden általános asszisztensi feladatban, amely személyes jelenlét nélkül teljesíthető. Továbbá készítek weboldalakat, webáruházakat, valamint olyan professzionális videó és fényképészeti anyagokat, amelyek tovább javítják szolgáltatásaid vagy termékeid bemutatását és népszerűsítését.

Az elmúlt néhány évben szerencsés voltam, hogy számos olyan szakmai területen dolgoztam, mint a zeneipar, a média és az idegenforgalom.
Húszas éveimben a zeneipar területén dolgoztam zenészként és hangtechnikusként. Volt saját stúdióm is. Később a médiában dolgoztam hangtechnikusként egy TV stúdióban. Itt beleszerettem a videózás világába.

Mivel szerettem utazni is, a sors megajándékozott azzal a lehetőséggel, hogy kameraman és videoszerkesztőként tíz éven át a híres Costa Cruise Lines és az MSC Cruise Lines munkatársaként világszerte utazhassak. Az itt elvégzett feladatok a nemzetközi turizmushoz kapcsolódtak, ahol a nyelvtudás, a marketing, az értékesítés, a logisztika, a szervezés, a termelés, a termékek és szolgáltatások promóciója, valamint az ügyfélszolgálat kulcsfontosságú szerepet játszott.

Én is nagy hangsúlyt fektettem a marketingre és az értékesítésre, ezért úgy döntöttem, hogy tovább fejlesztem magam ezen a területen.
Szóval, a színes és nagyon aktív múltamnak köszönhetően, jelenleg nagyon gazdag szakmai tapasztalattal és nyelvtudással rendelkezem.

Meg akarom osztani ezeket a tapasztalatokat azon vállalkozókkal és vállalkozásokkal, akik igényelik a segítségemet. Így hozzájárulhatok a sikerükhöz. Megbízható, pontos, pozitív, kreatív és talpraesett személyiségként állok rendelkezésre minden ügyfelem számára.

Ha szükséged van ilyen jellegű támogatásra, olvass tovább, és fedezd fel, hogy hogyan segíthetek neked is!

wordpress_logo
drupal-logo
elementor-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
woocommerce-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
analytics_logo
google-ads-logo
adobe-photoshop-logo2
adobe-illustrator-logo2
adobe-lightroom-logo2
movavi-logo
adobe-premiere-pro-logo2
final-cut-pro-x-logo
davinci-resolve-logo
billingo-logo
nav-online-szamlazo-program-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 94 990 Ft (Ez 3 166 Ft./óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 114 990 Ft (ez 2 875 Ft./óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 139 990 Ft(Ez 2 800 Ft./óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 164 990 Ft (ez 2 750 Ft./óra díjnak felel meg)
Ennél magasabb csomag is kialakítható 2 750 Ft-os óradíjjal szorozva.

KATAS vállalkozó vagyok, így a fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

– Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködési feltételeket biztosít.
– A havidíj minden hónapot követő 10-ig fizetendő átutalással
– A felmondási idő 15 nap
– A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Kalinnal!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Olga

Sokrétű tapasztalattal rendelkezem a kereskedelem, HR, marketing, asszisztencia vagy ügyfélszolgálat területen. Több évig dolgoztam vállalati trénerként, így e téren kifejezetten nagy segítségére lehetek vállalkozása számára.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, Ügyfélszolgálati telefonok kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Francia: középfok,

Móni

Marketinges és pénzügyi ismereteimmel leszek segítségedre. Erősségem a pénzügyek, a weboldalkezelés és a blogcikkek írása, de nyugodtan rám bízhatsz PowerPoint prezentáció készítést és online marketing feladatokat is.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: felsőfok,
Francia: középfok,

Szilvia

Kreatív, nonprofit projektekben és komplex, multicéges folyamatokban szerzett tapasztalataimmal segítelek, hogy weboldalad és közösségi média felületeid mindig frissen és meggyőzően várják a vállalkozásod iránt érdeklődőket.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, Ügyfélszolgálati telefonok kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Kisebb fordítási feladatok, Helyesírás-ellenőrzés

Nyelvtudás:

Angol: felsőfok,
Német: felsőfok,