Gábor

Gábor vagyok, online marketing szakértő és kivitelező. Végzettségemet tekintve büszkén mondhatom, hogy háromszoros közgazdász vagyok, és a szakmám a szenvedélyem.

Posztolás közösségi médiára
PPC fiók kezelés (Facebook)
PPC fiók kezelés (Google Ads)
WordPress oldalak módosítása
Komplex Wordpress weboldal készítése
Haladó videó vágás
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Hétvégi munkavégzés
Személyes irodai jelenlét
Angol: felsőfok
Német: alapfok
Francia: alapfok
Részletesebben:

Felsőfokon írok, olvasok és beszélek angolul

Alapfokon írok, olvasok és beszélek németül és franciául

Munkanapokon 8-16 óra közöt dolgozom. Ebben az időtartamban tudsz elérni emailben vagy telefonon.

Az online marketing területén igazi “mindenevő” vagyok: az elmúlt években időt és költséget nem kímélve a hazai és nemzetközi szakma legjelentősebb alakjaitól tanultam meg az elméleti anyagok gyakorlatba átültetését.

Minden egyes területet a szívügyemnek érzek, de ha választanom kellene, leginkább a keresőmarketing (azon belül a keresőoptimalizálás és a fizetett hirdetések) az a témakör, amelyben a legjobban szeretek elmélyülni és amelyben a legtöbb tapasztalattal rendelkezem.

Mindemellett jelenleg is több hazai szálláshelynek nyújtok segítséget abból a célból, hogy direkt foglalásaik száma növekedjen saját weboldalukon, az online marketing nyújtotta lehetőségek alkalmazásával.

Célom, hogy amennyiben cégvezetőként, (kis)vállalkozóként hozzám fordulsz segítségért, olyan online marketing megoldásokat tudjak számodra is nyújtani, amelyekkel több érdeklődőt és vásárlót generálok Neked.

wordpress_logo
elementor-logo
divi-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
woocommerce-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
analytics_logo
google-ads-logo
adobe-photoshop-logo2
adobe-indesign-logo2
adobe-illustrator-logo2
animoto logo
movavi-logo
billingo-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

Egyéni árajánlat alapján, ami függ a havi költés mértékétől és a kampányok bonyolultságától

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Gáborral!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Mónika

Legfőbb jellemzőm a hatékonyság és a proaktivitás: az idő- és költséghatékonyságra fókuszálva dolgozom. Ügyfélkezelés, design kialakítás vagy akár egy teljes marketingprojekt menedzselés kapcsán is tudok segíteni.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, PPC fiók kezelés (Facebook), PPC fiók kezelés (Google Ads), Prezentáció készítés, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Profi design készítés, Kisebb videó vágás

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Francia: alapfok,

Csilla

Elhivatottságommal és precizitásommal megkönnyítem számodra a mindennapi munkát. Már több mint 4 éve dolgozom az online marketing szakmában. Erősségeim a hírlevél írás, rövid videók vágása és Wordpress oldalak szerkesztése.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Német: középfok,

Bernadett

Bernadett vagyok, virtuális marketing asszisztens, aki megbízhatóságával, segítőkészségével és precízségével szeretné levenni az adminisztráció terheit a válladról.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: felsőfok,