Fanni

Több éves irodai tapasztalattal rendelkezem és fontos számomra a folyamatos tanulás és önfejlesztés. Szívesen vállalok adminisztratív és kreatív feladatokat egyaránt. Munkámat precízen és megbízhatóan végzem.

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Marketing statisztikák készítése
Webshop termékek frissítése
Megrendelések kezelése
Prezentáció készítés
Képzési anyagok összeállítása
Ügyfélszolgálati emailek kezelése
WordPress oldalak módosítása
Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése
Kisebb képszerkesztés
Kisebb videó vágás
Pénzügyi asszisztencia
Kisebb fordítási feladatok
Fordítás
Helyesírás-ellenőrzés
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Személyes irodai jelenlét
Angol: felsőfok
Német: középfok
Részletesebben:

Aktív angol felsőfokú nyelvtudással rendelkezem, valamint németből középfokú aktív nyelvtudással, jelenleg írásban.

Rugalmas munkaidőben délutánonként 16-20 óra között dolgozom, előre egyeztetve esti és hétvégi munkavégzést is vállalok.

Kedves Érdeklődő!

Felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkezem, így munkámhoz elengedhetetlen az analitikus és átfogó szemléletmód. Jelenlegi feladatköröm részét képezi többek között az ügyfelekkel való kapcsolattartás, valamint elemzések és statisztikák készítése.

Gyorsan tanulok, és nem jelent problémát számomra új szoftverek használatának elsajátítása. A folyamatos tanulás híve vagyok, munkámat precízen és a határidők betartásával végzem. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, és a munkám során használom a nyelvet. Közel állnak hozzám a fordítással kapcsolatos feladatok, de a kreatívabb munkákat is szívesen végzem.

A német nyelvet jelenleg is tanulom, egyelőre középfoknál járok, de inkább csak írásban.

Kiemelten fontosnak tartom az ügyfelekkel való kommunikációt és az egyértelmű keretek tisztázását már az együttműködés elejétől kezdve.

Szívesen foglalkozom egyszerűbb WordPress oldalak készítésével, webáruházas feladatokkal, hírlevélírással vagy adminisztratív (pénzügyi kimutatások, marketing statisztikák) jellegű feladatokkal.

Célom, hogy segítséget nyújtsak vállalkozásod felfuttatásában és ezzel időt szabadítsak fel számodra.

Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnél velem dolgozni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a lenti űrlap segítségével, hogy megbeszélhessük, miben tudok segíteni.

wordpress_logo
elementor-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
woocommerce-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
analytics_logo
google-search-console-logo
adobe-photoshop-logo2
canva-logo
animoto logo
movavi-logo
toggl-logo
billingo-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 119 990 Ft. (Ez 4 000 Ft /óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 157 990 Ft. (ez 3 950 Ft /óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 189 990 Ft. (Ez 3 800 Ft /óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 224 990 Ft. (Ez 3 750 Ft /óra díjnak felel meg)

Felárak:

SOS munka: 4500 Ft/óra

Hétvégi munka: 4500 Ft/óra

Felsőfokú angolt igénylő feladat: 5000 Ft/óra

A fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Fannival!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Berni

Szenvedélyem a kreatív tartalmak készítése, a design tervezés és az írás. Nyitott vagyok az újdonságokra, a fejlődésre. Ugyanakkor szeretek rendszerezni és kutatásokat végezni.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Személyi asszisztencia, Online szállásközvetítés adminisztráció, Kisebb fordítási feladatok, Helyesírás-ellenőrzés

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Erika

2017 óta foglalkozom szállítmányozással adminisztratív és szervező területen, ahol a precíz munkavégzés, szervezőkészség, proaktivitás is elvárás. Hiszem, hogy ezen képességekkel nagy segítségedre lehetek vállalkozásodban.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Személyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Zita

Többéves tapasztalattal szeretnék Neked segíteni a vállalkozásod sikerében. Munkámat lelkiismeretesen és pontosan végzem. Erősségeim a weboldal készítés, képszerkesztés, és szeretem a webáruházzal kapcsolatos feladatokat.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Haladó képszerkesztés, Pénzügyi asszisztencia, Személyi asszisztencia, Online szállásközvetítés adminisztráció

Nyelvtudás:

Angol: alapfok,
Német: középfok,