Fanni

5 éve foglalkozom grafikai tervezéssel, nyomdai előkészítéssel, 2 éve pedig személyi asszisztenciával. Lételemem a fejlődés, gyorsan tanulok a szakmámban, és ezt a tudást azonnal tudom kamatoztatni a gyarkolatban.

Posztolás közösségi médiára
Webshop termékek frissítése
Megrendelések kezelése
Prezentáció készítés
Képzési anyagok összeállítása
WordPress oldalak módosítása
Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése
Kisebb képszerkesztés
Haladó képszerkesztés
Profi design készítés
Kiadványszerkesztés
Kisebb videó vágás
Személyi asszisztencia
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Személyes irodai jelenlét
Angol: középfok
Részletesebben:

Az angolt napi szinten használom írásban a programismeretek miatt.

Szabad órák száma: 30
Időbeosztás: hétköznap 17 órától, hétvégén 9-15 között

Kedves leendő ügyfelem!

Engedd meg, hogy bemutatkozzak.

Kiskorom óta imádok alkotni, és idősebb testvéreim révén teljesen az internet világában nőttem fel. Így iskolai tanulmányaim alatt is sokszor használtam a grafikai programokat feladataim elvégzéséhez.

Két kreatív szakma megszerzése után, marketing asszisztensként belecsöppentem a webshopok és a social media világába, ahol én készítettem a tartalmakat több ezer termékhez. Számomra az sem probléma, ha rendet kell raknom az átláthatatlan termékek Excel táblázataiban.

Az utóbbi fél évben megismerkedtem a nyomdaipar világával, a kiadványszerkesztés is napi feladatkörömhöz tartozik. Könnyedén összerakok neked bemutatkozó prospektusokat, grafikai terveket, amiket a nyomda nem fog visszadobálni.

Gyorsan tanulok a szakmámban, amit azonnal tudok kamatoztatni.

Imádom a letisztultságot, de a figyelemfelkeltő design munkák sem állnak tőlem távol.

Alig várom a közös munkát, hogy együtt tudjuk fejleszteni a vállalkozásod!

 

wordpress_logo
elementor-logo
shoprenter-logo
woocommerce-logo
shopify-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
adobe-photoshop-logo2
adobe-indesign-logo2
adobe-illustrator-logo2
canva-logo
animoto logo
movavi-logo
toggl-logo
billingo-logo
szamlazz-hu-logo
nav-online-szamlazo-program-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 119 990 Ft. (Ez 4 000 Ft /óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 157 990 Ft. (ez 3 950 Ft /óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 189 990 Ft. (Ez 3 800 Ft /óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 224 990 Ft. (Ez 3 750 Ft /óra díjnak felel meg)

A fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

 

Vedd fel a kapcsolatot Fannival!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Bernadett

Bernadett vagyok, virtuális marketing asszisztens, aki megbízhatóságával, segítőkészségével és precízségével szeretné levenni az adminisztráció terheit a válladról.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Berni

Szenvedélyem a kreatív tartalmak készítése, a design tervezés és az írás. Nyitott vagyok az újdonságokra, a fejlődésre. Ugyanakkor szeretek rendszerezni és kutatásokat végezni.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Személyi asszisztencia, Online szállásközvetítés adminisztráció, Kisebb fordítási feladatok, Helyesírás-ellenőrzés

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Zita

Többéves tapasztalattal szeretnék Neked segíteni a vállalkozásod sikerében. Munkámat lelkiismeretesen és pontosan végzem. Erősségeim a weboldal készítés, képszerkesztés, és szeretem a webáruházzal kapcsolatos feladatokat.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Haladó képszerkesztés, Pénzügyi asszisztencia, Személyi asszisztencia, Online szállásközvetítés adminisztráció

Nyelvtudás:

Angol: alapfok,
Német: középfok,