Dalma

A részletekre figyelve és a pontosságra törekedve, minden projektet precízen és magas színvonalon hajtok végre, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek. Ha szeretnéd, hogy a vállalkozásod kiemelkedő legyen, keress bizalommal!

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Webshop termékek frissítése
Prezentáció készítés
WordPress oldalak módosítása
Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése
Kisebb képszerkesztés
Kisebb videó vágás
Személyi asszisztencia
Helyesírás-ellenőrzés
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Személyes irodai jelenlét
Angol: alapfok
Részletesebben:

A nyelvtudásom az angol nyelvet illetően jelenleg alapfokon áll, viszont aktív szerepet játszik az életemben, és folyamatosan törekszem arra, hogy magabiztosabban kommunikáljak angolul mindennapi és szakmai környezetben egyaránt.

Rugalmas munkaidőben dolgozom, de általában 9-17 óra között. Esetenként vállalok hétvégi munkavégzést is.

Üdvözöllek!

Engedd meg, hogy pár mondatban bemutatkozzak.
Szenvedéllyel és elhivatottsággal követem a kreatív ösvényeket az online világban. Jelenleg egy webdesign tanfolyamon veszek részt, ahol kibontakoztathatom kreativitásomat és megtanulhatom az új és izgalmas webes trendeket.
Azonkívül, hogy imádok kreatív dolgokkal foglalkozni, legyen az képszerkesztés vagy webdesign, szabadidőmben folyamatosan fejlesztem magam, mivel hiszek abban, hogy a szakmai fejlődés a siker kulcsa.
Szakértelmem egy része kiterjed a WordPress, prezentáció készítés, képszerkesztés és a videószerkesztés területeire.
Emellett rendelkezem webshopkezelői tapasztalattal is, ahol felelősséggel látom el a termékkatalógus frissítését, az új termékek beállítását, az aktuális akciók és promóciók kezelését. Tapasztalataimnak köszönhetően könnyen eligazodom a különböző webshop platformokon és adminisztrációs felületeken, és hatékonyan kezelem az online értékesítési folyamatokat.
Koncentrálj a lényegre, hagyd rám a részleteket!
A kisebb adminisztrációs tevékenységeket, illetve a közösségi média felületeid kezelését is nyugodt szívvel rám bízhatod, így te szabadon merülhetsz el a fő tevékenységedben!
Fontos számomra az átlátható és hatékony kommunikáció az ügyfelekkel. Mindig törekszem a proaktív és pozitív hozzáállásra, hogy az ügyfeleim elégedettek legyenek a szolgáltatásaimmal.
Ha keresel egy megbízható, kreatív virtuális asszisztenst, akinek erősségei az említett területeken vannak, örömmel állnék rendelkezésedre. Bízom benne, hogy lehetőséget kapok arra, hogy együtt dolgozhassunk a vállalkozásod fejlesztésén!

wordpress_logo
elementor-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
woocommerce-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
google-ads-logo
adobe-photoshop-logo2
adobe-illustrator-logo2
canva-logo
crello-logo
animoto logo
movavi-logo
toggl-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 119 990 Ft. (Ez 4 000 Ft /óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 157 990 Ft. (ez 3 950 Ft /óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 189 990 Ft. (Ez 3 800 Ft /óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 224 990 Ft. (Ez 3 750 Ft /óra díjnak felel meg)

Hétvégi munka: 4 500Ft /óra

A fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Dalmával!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Bernadett

Bernadett vagyok, virtuális marketing asszisztens, aki megbízhatóságával, segítőkészségével és precízségével szeretné levenni az adminisztráció terheit a válladról.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Mónika

Több éves irodai tapasztalattal és különböző szoftverek ismeretével rendelkezem, melynek segítségével hatékonyan tudom támogatni a vállalkozókat. Erősségeim WordPress, Microsoft Office programok, hírlevél és blogcikk írás.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, PPC fiók kezelés (Google Ads), Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Képzési anyagok összeállítása, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Kisebb fordítási feladatok, Helyesírás-ellenőrzés

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Német: alapfok,

Laura

Korábban olyan feladatkörökben dolgoztam, ahol a precíz munkavégzés, a rendszerszemléletű, ugyanakkor rugalmas gondolkodás alapkritériumokként szerepeltek. Célom, hogy többek között ezekkel az értékekkel segítsem a munkádat.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, PPC fiók kezelés (Facebook), Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Német: középfok,