virtuális marketing asszisztens Blanka

Blanka

Több, mint 10 éves szakmai pályafutásom során többféle munkatapasztalatot is szereztem, ezért tudásom igen széleskörű. Otthon vagyok marketing, kereskedelem, hr, adminisztráció, logisztika és ügyfélszolgálati területeken is.

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Marketing statisztikák készítése
Webshop termékek frissítése
PPC fiók kezelés (Facebook)
Megrendelések kezelése
Prezentáció készítés
Ügyfélszolgálati emailek kezelése
WordPress oldalak módosítása
Kisebb képszerkesztés
Kisebb videó vágás
Pénzügyi asszisztencia
Személyi asszisztencia
Kisebb fordítási feladatok
Helyesírás-ellenőrzés
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Hétvégi munkavégzés
Személyes irodai jelenlét
Angol: középfok
Részletesebben:

Angolt középszinten használom írásban és szóban egyaránt. Volt már munkanyelvem is, de az elmúlt időszakban inkább írásban használom. Középfokú nyelvvizsgával rendelkezem. Fordítási feladatokat is szívesen vállalok.

Általában 9-17 óráig vagyok elérhető hétfőtől péntekig, hétvégi és esti munkát nem vállalok.

Kedves érdeklődő!

Kérlek, olvasd el részletes bemutatkozásomat is, hogy meggyőződj róla, biztosan én vagyok a legmegfelelőbb ember arra, hogy segítsek vállalkozásod menedzselésében.

Több, mint tíz éves munkatapasztalatom van különböző területeken, amelyek egy kicsit mind kapcsolódnak egymáshoz. 20 éves koromtól kezdve középvezetői pozícióban dolgoztam egy kereskedelmi nagyvállalatnál, ahol az évek során rengeteget tanultam a marketingről és értékesítésről, sok más kompetenciát is magamra szedve. Nagyon fiatalon megtapasztaltam, mi az a kemény munka, felelősségtudat és önállóság, amiért azóta is hálás vagyok, hisz ezek vihetnek sikerre az élet minden területen.

Ezután dolgoztam a legnyüzsgőbb szakmák egyikében, a filmgyártásban, ahol szintén sokat tanultam és személyiségem is fejlődhetett.

Jelenleg mindezt a tudást szeretném kamatoztatni olyan vállalkozásokat és vállalkozókat segítve, akiknek támogatásra van szüksége bizonyos területeken.

Diplomámat irodalom és nyelvészet szakon szereztem, így a művészetek is közel állnak hozzám, illetve nagy örömmel végzek szövegírással, szövegszerkesztéssel kapcsolatos feladatokat, hiszen ezt volt már alkalmam sokat gyakorolni.

Egyéb kreatív teendőket is szeretek ellátni. Dolgoztam már például olyan kisvállalkozással, akinek nem volt kapacitása a közösségi média felületeit következetesen fenntartani, ezért ez az én feladatom volt. Szívesen készítek és szerkesztek fotókat, vágok videókat, és a weboldalszerkesztés is közel áll hozzám.

Digitális készségeim kiterjednek olyan szoftverek működésének ismeretére, amik nagyban segítik a marketing management teendőket, ezen kívül grafikai és keresőoptimalizálási, hirdetéskezelési feladatokhoz is értek.

Nagyon precíz vagyok, így szeretem az olyan tennivalókat is, amik sokak számára monotonnak és unalmasnak tűnnek. Ilyenek például az adminisztráció, számlázás, ügyfélszolgálati teendők, email fiók rendbentartása, webshop felület frissítése, termékek feltöltése, készlet aktualizálás, webshop megrendelések kezelése, statisztikai kimutatások készítése.

Munkatársaim és feletteseim mindig is jó kommunikációs képességekkel megáldott embernek jellemeztek, barátságos a fellépésem, könnyen alkalmazkodom. Csapatjátékos vagyok, de egyedül is boldogulok. Munkámra nagyon igényes vagyok, gyorsan és szívesen tanulok új dolgokat. Örülök, ha munkámmal értéket tudok képviselni, ezért csak olyat adok ki a kezemből, amire büszke vagyok.

Szakterületek:

  • Webshopok
  • Turisztika
  • Sport
  • Szórakozás
  • Kreativ
  • Művészet
  • Pszihológia
  • Divat
  • Fenntarthatósag

Szívesen dolgoznék ilyen szférában tevékenykedő cégeknek, ezek közül már többel van is tapasztalatom, vagy értek hozzá. De persze szívesen kipróbálnék bármi más területet is.

wordpress_logo
elementor-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
woocommerce-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
analytics_logo
crello-logo
animoto logo
movavi-logo
toggl-logo
billingo-logo
szamlazz-hu-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 119 990 Ft. (Ez 4 000 Ft/óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 157 990 Ft. (ez 3 950 Ft/óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 189 990 Ft. (Ez 3 800 Ft/óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 224 990 Ft. (Ez 3 570 Ft/óra díjnak felel meg)
Bármely nagyobb csomag kialakítható 3 750 Ft/óra díjjal kalkulálva.

A fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

 

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

A kategóriákra kattintva hasonló asszisztensek között kereshetsz.

Vedd fel a kapcsolatot Blankával!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

virtuális asszisztens Zsanett

Zsanett

Szia! Zsanett vagyok, virtuális marketing asszisztens, aki rugalmasságával, megbízhatóságával és kreatív munka attitűddel szeretne segíteni neked abban, hogy minden nap egy szabad és sikeres nap legyen számodra.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Kisebb fordítási feladatok

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Laura

Korábban olyan feladatkörökben dolgoztam, ahol a precíz munkavégzés, a rendszerszemléletű, ugyanakkor rugalmas gondolkodás alapkritériumokként szerepeltek. Célom, hogy többek között ezekkel az értékekkel segítsem a munkádat.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, PPC fiók kezelés (Facebook), Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Német: középfok,
virtuális marketing asszisztens Anett

Anett

Anett vagyok, virtuális marketing asszisztens, közgazdász és okleveles szakfordító. Nyugodtan bízd rám az adminisztrációt és a napi rutin feladatokat, hogy az így megspórolt idődet valami sokkal hasznosabb dologra fordíthasd!

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok, felsőfok,
Olasz: alapfok,
Spanyol: középfok,