virtuális marketing asszisztens Anna

Anna

Célom, hogy segítsem vállalkozásod működését, fejlődését, valamint online kommunikációjának kiépítését a közösségi média felületeken. Időt felszabadítani tudunk, venni nem. Dolgozzunk együtt és szabadíts fel időt magadnak!

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Marketing statisztikák készítése
Webshop termékek frissítése
PPC fiók kezelés (Facebook)
PPC fiók kezelés (Google Ads)
Megrendelések kezelése
Prezentáció készítés
Ügyfélszolgálati emailek kezelése
WordPress oldalak módosítása
Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése
Kisebb képszerkesztés
Haladó képszerkesztés
Kisebb videó vágás
Kisebb fordítási feladatok
Telemarketing
Követelés behajtás
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Személyes irodai jelenlét
Angol: felsőfok
Részletesebben:
Angolul felsőfokon beszélek, írok, és olvasok. Éltem az Egyesült Államokban és Angliában is, összesen majdnem 2 évet, így az angol nyelv használata nem okoz gondot, sem szóban, sem írásban.
Hétköznap 8-16 óra között vagyok elérhető, de hétvégi és esti munkát is vállalok emelt óradíjon.

Az elmúlt években az élet számos területén, és a világ jó pár országában kipróbáltam magam. Mindig törekszem a fejlődésre és nyitott vagyok az új lehetőségekre.

Pontos és megbízható vagyok, könnyen alkalmazkodom.

Évek óta tartó rajongásom az online marketingért csillapíthatatlan, folyamatosan fejlesztem magam, és úgy érzem ezen a területen sikerült megtalálnom magam, ahol szárnyalhat a kreativitásom.

Dolgoztam korábban, mint marketinges és mint Digital Strategist egy reklámügynökségnél. Ezek a munkák során szereztem grafikai és marketinges (online és offline egyaránt) tapasztalataimat, valamint korábban elvégeztem egy webdesigner képzést is.

A Debreceni Egyetemen tanultam Filmelméletet és Filmtörténetet, valamint a főszakommal párhuzamosan Kommunikáció- és médiatudományt. Amerikában volt lehetőségem járni egy szemesztert a College of Lake County főiskolára, ahol Communication Skills-t tanultam.

wordpress_logo
elementor-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
woocommerce-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
analytics_logo
google-ads-logo
adobe-photoshop-logo2
adobe-indesign-logo2
adobe-illustrator-logo2
canva-logo
crello-logo
animoto logo
movavi-logo
toggl-logo
billingo-logo
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 119 990 Ft. (Ez 4 000 Ft/óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 157 990 Ft. (ez 3 950 Ft/óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 189 990 Ft. (Ez 3 800 Ft/óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 224 990 Ft. (Ez 3 750 Ft/óra díjnak felel meg)
Bármely nagyobb csomag kialakítható 3 750 Ft/óra díjjal kalkulálva.

Hétvégi munkát összesen 6 órában tudok vállalni, ez esetben 4500 Ft/ óra a óradíjam.
Magas szintű angol nyelvtudást igénylő munka esetén 4000 Ft/óra az óradíjam.
Magasabb szintű online marketing feladatok esetén 4000 Ft/óra az óradíjam.

A fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

 

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Annával!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

virtuális asszisztens Ágnes

Ágnes

18 évig dolgoztam a nemzetközi kereskedelem területén. Ennek köszönhetően az adminisztratív, szervezési, ügyfélkapcsolati, adatelemzési feladatokban nagy jártasságom van. Erősségem még a képszerkesztés és a WordPress.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia, Kisebb fordítási feladatok

Nyelvtudás:

Angol: középfok,

Laura

Korábban olyan feladatkörökben dolgoztam, ahol a precíz munkavégzés, a rendszerszemléletű, ugyanakkor rugalmas gondolkodás alapkritériumokként szerepeltek. Célom, hogy többek között ezekkel az értékekkel segítsem a munkádat.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, PPC fiók kezelés (Facebook), Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Német: középfok,

Dalma

A részletekre figyelve és a pontosságra törekedve, minden projektet precízen és magas színvonalon hajtok végre, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek. Ha szeretnéd, hogy a vállalkozásod kiemelkedő legyen, keress bizalommal!

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Prezentáció készítés, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Személyi asszisztencia, Helyesírás-ellenőrzés

Nyelvtudás:

Angol: alapfok,