Alíz

Lelkes és segítőkész hozzáállásommal, valamint marketing, kereskedelmi és pénzügyes végzettségemmel neked is szívesen segítek levenni a terheket a válladról.

Blogcikk írás
Hírlevél írás
Posztolás közösségi médiára
Webshop termékek frissítése
Megrendelések kezelése
Prezentáció készítés
Ügyfélszolgálati emailek kezelése
WordPress oldalak módosítása
Kisebb képszerkesztés
Kisebb videó vágás
Pénzügyi asszisztencia
Telemarketing
Ügyfélszolgálati telefonok kezelése
Hétvégi munkavégzés
Személyes irodai jelenlét
Angol: alapfok
Általában hétköznap 9-től 17 óráig dolgozom. Ezidő alatt tudsz elérni és feladatokat bízni rám.

Alíz vagyok, online marketing asszisztens.

Lelkes és segítőkész hozzáállásommal szeretném megkönnyíteni a munkád, ezáltal az életed. Izgatottan várom a rám bízott munkákat.

Több évet töltöttem irodai környezetben, változatos feladatokat ellátva, mint pl: ügyfélszolgálat, ügyfélkapcsolat, követelésbehajtás, számlázás, adminisztratív feladatok elvégzése, stb.

Kereskedelmi végzettségemen kívül rendelkezem MNB (PSZÁF) Pénzügyi Hatósági és Biztosításközvetítői tanúsítvánnyal is. A kereskedelmi tapasztalataim által abszolút megtanultam, hogy az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb, ezért én is így állok a munkámhoz. Neked is szívesen segítek levenni a terhet a válladról.

Továbbá mivel nagyon érdekelt az arculat, -és logótervezés, illetve a webdesign, elvégeztem egy webdesign tanfolyamot is, amiben gyakorolhatom a kreativitásomat.

Mind ezen felül folyamatosan képzem magam és bővítem a tudásomat, hogy minél több területen segíthessem a munkád.

wordpress_logo
elementor-logo
Sales Autopilot
shoprenter-logo
active-campaign-logo
mailchimp-logo
adobe-photoshop-logo2
adobe-illustrator-logo2
word_logo
excel_logo
power-point_logo

*E rendszereket az asszisztensek eltérő tudásszinten kezelik. Tehát van, aki asszisztensi feladatokat végez velük, de van, aki komplett rendszereket is tud építeni ezekkel. A részletekről érdeklődj asszisztenseinknél!

30 óra /hó = 94 990 Ft (Ez 3 166 Ft./óra díjnak felel meg)
40 óra /hó = 114 990 Ft (ez 2 875 Ft./óra díjnak felel meg)
50 óra /hó = 139 990 Ft(Ez 2 800 Ft./óra díjnak felel meg)
60 óra /hó = 164 990 Ft (ez 2 750 Ft./óra díjnak felel meg)
Ennél magasabb csomag is kialakítható 2 750 Ft-os óradíjjal szorozva.

KATAS vállalkozó vagyok, így a fenti összegek alanyi ÁFA mentesek.

Írásos szerződéskötés szükséges, mely mindkettőnk számára korrekt együttműködést biztosít.
Fizetés minden hónapot követő 10-ig átutalással.
A felmondási idő 15 nap.
A havidíjban foglalt óraszámok havonta módosíthatóak, ha a szabad kapacitásom éppen lehetővé teszi.

Vedd fel a kapcsolatot Alízzal!

Várhatóan havonta hány munkaórát igényelsz?1
1 A havi min. 30 órát azért találtuk ki, hogy az asszisztenseinknek egyszerre max. 4-5 ügyfele legyen és ne forgácsolódjon szét a figyelmük. Így maximális odafigyeléssel tudnak dolgozni. Ennél kisebb óraszámot nem tudunk vállalni. Köszönjük a megértésed.

Miért válassz Smart Angel asszisztenst?

Ellenőrzött asszisztensek

Minden asszisztensnek kötelező képzésen részt vennie, vizsgát tennie, interjún részt vennie és szabályos vállalkozással rendelkeznie.

Adatbiztonság

Minden asszisztens kap adatbiztonsági képzést, ezért ügyelnek a jelszavas védelemre, vírusvédelemre, adataid rendszeres mentésére, és sosem küldözgetnek jelszavakat emailben.

Folyamatos támogatás

Mi az asszisztenseket nem csak listázzuk egy weboldalon, hanem folyamatosan támogatjuk a munkájukat és képezzük őket.

További asszisztensek:

Mónika

Legfőbb jellemzőm a hatékonyság és a proaktivitás: az idő- és költséghatékonyságra fókuszálva dolgozom. Ügyfélkezelés, design kialakítás vagy akár egy teljes marketingprojekt menedzselés kapcsán is tudok segíteni.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, PPC fiók kezelés (Facebook), PPC fiók kezelés (Google Ads), Prezentáció készítés, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Profi design készítés, Kisebb videó vágás

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Francia: alapfok,

Csilla

Elhivatottságommal és precizitásommal megkönnyítem számodra a mindennapi munkát. Már több mint 4 éve dolgozom az online marketing szakmában. Erősségeim a hírlevél írás, rövid videók vágása és Wordpress oldalak szerkesztése.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Marketing statisztikák készítése, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Egyszerűbb Wordpress weboldal készítése, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: középfok,
Német: középfok,

Móni

Marketinges és pénzügyi ismereteimmel leszek segítségedre. Erősségem a pénzügyek, a weboldalkezelés és a blogcikkek írása, de nyugodtan rám bízhatsz PowerPoint prezentáció készítést és online marketing feladatokat is.

Az alábbi feladatokban tudok segíteni: Blogcikk írás, Hírlevél írás, Posztolás közösségi médiára, Webshop termékek frissítése, Megrendelések kezelése, Prezentáció készítés, Ügyfélszolgálati emailek kezelése, WordPress oldalak módosítása, Kisebb képszerkesztés, Kisebb videó vágás, Pénzügyi asszisztencia

Nyelvtudás:

Angol: felsőfok,
Francia: középfok,