prezentacio-keszites-referencia-smart-angel

Prezentáció készítés

Az egyik legtöbbet kért feladatom virtuális marketing asszisztensként a prezentáció készítése. Általában tanfolyamokra, vagy workshopokra kérnek ilyesmit, de volt már, hogy egy webinarium háttéranyagának kértek tőlem power point prezentációt. 99%-ban power point-ban kérik a prezentációk elkészítését, de ha Te esetleg másik szoftvert szeretnél használni, akkor azt is szívesen vállalom.

Az alábbi példában egyik ügyfelemnek egy 1,5 órás online marketing workshopra készítettem egy kapott anyag alapján egy kb. 25-30 diából álló látványos power point prezentációt.

Az előadónak az volt a kérése, hogy csak a leglényegesebb információkat vigyem fel a diára, és a cél a képekkel történő demonstráció.
Az előadó és a hallgatóság is hálás volt az átlátható, és követhető prezentációért. Az előadónak itt fontos volt, hogy egy könnyen érthető diasort kapjon. A képekre összpontosítsunk, és ne legyen túl sok szöveg. Egy kép többet mond minden szónál elve alapján kérte a megvalósítást. Nagyon elégedett volt az eredménnyel.

A prezentáció készítést több képzés és könyv tanulmányozásával sajátítottam el, és eddigi ügyfeleim kivétel nélkül elégedettek voltak az eredménnyel. Manapság sajnos nagyon gyakran találkozom olyan prezentációkkal, amik tipikusan egy unalmas, szürke tantermi kötelező előadáshoz hasonlítanak. Követhetetlenek, és rettenetesen nehezen jegyezhetőek meg a közönségnek. Eddigi tapasztalataim és kutatásaim azt támasztják alá, hogy sokkal jobbak az olyan prezentációk, amik odafigyelnek arra, hogy ne csak információ átadás legyen, hanem a befogadás is történjen meg. Tehát, hogy a nézőközönségben egyből megragadjanak az információk, és szinte játszi könnyedséggel akár megtanulja a hallottakat.

Lent végiglapozhatsz pár mintadiát. (Csupán egy kivonata a teljes prezinek).
Csak kattints valamelyik kis képre a nagyításhoz! Ebben a feladatban és általában is, én szoktam kiválogatni a képeket a diákhoz. Persze van olyan eset, mikor az ügyfél fejében már szinte pontról pontra, képről képre meg van a terv, és akkor átadja a képeket, hogy azokkal dolgozzak. Ez teljesen a Te döntésed.

Készíthetek ilyen power point prezentációt neked is? Kattints ide és tekintsd meg a szolgáltatásomat!