referencia-munka-smart-angel-oktato-video

Oktató videó készítés angol nyelven

Virtuális asszisztencia megbízásaim során sok videó készítési feladatot kapok. Manapság a rövid és lényegretörő videók nagyon hasznosak az online kommunikációban. Az emberek sokkal szívesebben néznek meg egy rövid 4-5 perces videót, mint olvasnak el egy 1000 szavas leírást. Illetve jobban rögzülnek az információk az emberek fejében egy igazán ütős videó megtekintésekor. Sokkal könnyebb egy videóban átadni egy érzést, egy hangulatot, egy motivációt, egy célt stb., mert a zene a képek mind mind segítenek ebben. 

Az alábbi példában egy oktató videó elkészítése volt a feladat angol nyelven, melyhez egy alap forgatókönyvet és szöveganyagot kaptam, ebből készítettem az alábbi videót. A képeket ebben az esetben én kerestem hozzá, de természetesen van olyan videó, ahol az ügyféltől kapom a képi anyagot. A szöveget is én írtam, bizonyos instrukciók alapján. Volt egy alap elképzelés és egy cél, amit szem előtt kellett tartanom, és így született meg a videó.  A hang alámondás nem az én munkám, hanem azt az ügyfél egy külön angol nyelvű narrátor megbízásával készítette.

Ez a feladat egy kutyaházak gyártásával, és eladásával foglalkozó cégnek készült, akik az ügyfeleiknek szerették volna minél szemléletesebben bemutatni, hogy hogyan érdemes kutyaházat vásárolniuk a kis kedvenceiknek. Ez a feladat közel állt a szívemhez, hiszen én is kutyatulajdonos vagyok. Az ilyen típusú feladatokat nagyon szívesen végzem, de természetesen, mint virtuális marketing asszisztens nem csak a hozzám közel álló témákban vagyok jártas, és lelkes, hanem bármilyen tőlem független témában is szívesen veszem a megkereséseket. 

Nem csak videó készítést vállalok, hanem lehet az egy kész/nyers videó szerkesztése is, átalakítása, vágása is. Tehát bármi, amire egy online megjelenéskor szükség lehet. Többféle szoftvert használok, hogy sokrétű segítség tudjak lenni számodra. Illetve ha neked már esetleg van bevált szoftvered, amihez ragaszkodsz, akkor nagyon szívesen készítem abban is a videót.

Nézd meg az alábbi videót, és keress bátran, ha Te is kiszerveznéd a videó készítést egy lelkes virtuális asszisztensnek. 

Készíthetek neked is ilyen videót? Kattints ide és tekintsd meg a szolgáltatásomat!