Ingyenes online előadás:

Rugalmas időbeosztás, magas óradíj,
otthonról

Megmutatjuk, hogyan kezdj virtuális asszisztensi karriert.

Lehet időd önmagadra és a családodra, miközben magas óradíjat keresel.  Most Te is megtanulhatod a szakmát és csatlakozhatsz asszisztens közvetítő szolgáltatásunkhoz. A részleteket online előadásunkon ismerheted meg!

Következő időpont: 2022. szeptemberben

virtuális marketing asszisztens Várhegyi Orsi
virtuális asszisztens képzés

Neked szól az online előadás

kisgyereket nevelsz

Kisgyermeket nevelsz

Visszatérnél a munka világába, hogy újra használhasd az agyad. De mindezt rugalmas munkaidőben, otthonról, hogy ne kelljen lemondanod a gyerekkel töltött időről.

Diákként/fiatalként pénzt keresnél

Jól fizető és értelmes munkát keresel, ami igazodik a rugalmas életviteledhez.

Vidékről ingázol

Eleged van a dugókból, alig van időd magadra és a szeretteidre.

Ismerős a probléma ?

Részmunkaidős karrier anyukáknak

Részmunkaidő esélytelen

Ha nem töltöd az egész napodat az irodában, nem kellesz a cégeknek. Itthon egész egyszerűen nem divat a 4 órás alkalmazás.

Napi ingázás

A legközelebbi értelmes állás háromnegyed óra oda és ugyanennyi vissza. Az ücsörgés a forgalomban nemcsak stresszes, de hatalmas időveszteség is.

Énidő a karrier mellett is

Nincs énidő

Reggel rohanás, szürke taposómalom az irodában, hajtás haza, ahol vár még egy kis házimunka. A családra, hobbira, szabadidőre alig marad energia.

Távmunka rugalmas munkaidővel

MLM, biztosítás

Távmunkával, rugalmas munkaidővel kecsegtető hirdetések nagy része még mindig MLM vagy biztosítózás, amiből köszönöd nem kérsz.

Megoldást mutatunk az online előadáson

A virtuális asszisztensi karrier előnyeire

Rugalmas időbeosztás

Ingázás helyett letudnád a munkát már kora reggel? Esetleg este van csúcson a kreativitásod? Szeretnél két-három órát a nap közepén? Ez mostantól csak rajtad állhat.

Magas óradíj

Egy kezdő asszisztens vagy irodai gyakornok néhány hónap alatt megduplázhatja a bevételét. Mindezt úgy, hogy csak a valóban munkával töltött időben kell a laptop előtt ülni.

Otthonról dolgozhatsz

Felejtsd el a dugót és az ingázást, ebédelj kényelemben otthon, intézd el az apróbb teendőket napközben.

Bizonyított rendszer

Több, mint 550-en végezték el a képzéseinket és a legjobbak közül tucatnyian csatlakoztak hozzánk az utóbbi 2 évben. Lépésről lépésre megmutatjuk, milyen egyszerűen csinálhatod Te is.

Piacképes

A legtöbb feltörekvő vállalkozás már rutinszerűen szervez ki asszisztensi feladatokat. A legnagyobb robbanás azonban még előttünk áll. A járványhelyzet széles körben keresetté tette a hatékony távmunkát.

Anyaként is összhangban

Újra használni akarod az agyad, de nem tudsz és nem is akarsz lemondani a gyermekeddel töltött időről. Megmutatjuk, hogyan hozhatod egyensúlyba a stabil pénzkeresetet a családoddal.

Mi az a virtuális asszisztencia ?

A virtuális asszisztens (VA) röviden olyan szakember, aki távolból segíti a vállalkozások munkáját. A virtuális asszisztensek szakosodhatnak képzettségüknek és érdeklődésüknek megfelelően. Például elláthatnak  adminisztratív, tartalomkészítő, szövegíró vagy akár weboldal karbantartási háttérfeladatokat is.

A virtuális asszisztens nem titkárnő. Saját maga által jól körülhatárolt feladatokat végez a vállalkozás megbízása alapján. Általában alvállalkozóként szerződik, dolgozhat óradíjban vagy projekt alapon, előre meghatározott feladatokra vagy időkeretben.

Mi ilyen virtuális asszisztenseket képzünk, akik rugalmas munkaidőben, otthonról, általuk meghatározott mennyiségű munkát végezhetnek magas óradíjért. A legfontosabb készségek már egy hónap alatt megtanulhatóak.

virtuális asszisztens tanfolyam
virtuális marketing asszisztens tanfolyam anyukáknak

Képzésünk korábbi résztvevői mondták

Megnyugtató válaszokat hozunk a nehéz kérdésekre

Stabil bevételem lehet már az elejétől?
Honnan lesznek ügyfeleim?
Hogyan osszam be az időmet?
Hogyan kell adózni egyszerűen?
Anyaként is is csinálhatom részmunkaidőben?
Annyit vállalhatok, amennyit most elbírok?

Kik vagyunk és miért tudunk segíteni?

Várhegyi Orsi

Asszisztensi karrieremet az utálatos hétfőkkel, a dugóban ücsörgéssel és folyamatos rohanással kezdtem. Aztán váltottam, és most virtuális asszisztensként feleannyi idő alatt végzek a dolgaimmal, mint az irodában. Ráadásul otthonról dolgozhatok – akkor, amikor nekem a leginkább alkalmas.

Egy csomó időm felszabadult és már három hónap után 400.000 Ft feletti bevételre cseréltem a korábbi alig több, mint 200 nettót. Két éve pedig elkezdtem ingyenes online előadásokat tartani arról, hogy mindezt hogy csináltam.

Elképesztő örömmel tölt el, hogy ezen előadásokon mára már több, mint 2000-en vettek részt.
Célom, hogy minél több kisgyermekes anyukát, diákot és vidékről ingázót indítsak el ezen a szabadabb úton.

marketing asszisztens képzés karrier lehetőséggel Várhegyi Orsitól
marketing asszisztens tanfolyam Várhegyi Tamással

Várhegyi Tamás

10 éve foglalkozom online marketinggel és vállalkozásfejlesztéssel. Ez idő alatt több tucat vállalkozás sikeres elindításában és felfuttatásában vettem részt itthon és külföldön is. A marketing módszereimről írtam több könyvet is, amiből az egyik Bestseller lett.

Orsival együtt indítottuk el a Smart Angel virtuális marketing asszisztens szolgáltatásokat kínáló cégünket. Eddig több, mint 550 embernek segítettünk már, hogy rugalmas munkaidőben, otthonról dolgozhasson, magas óradíjért. A legjobbaknak mi magunk is adunk ügyfeleket.

Mi fog történni az online előadáson?

18:00-18:20 - Történetem - Várhegyi Orsi

Orsi megosztja Veled saját történetét. Megtudhatod, milyen nehézségekre lehet megoldás a virtuális asszisztens karrier, mik lehetnek a kihívások útközben (és hogyan lehet őket megoldani). Nem utolsó sorban pedig azt, hogy milyen előnyökkel jár ez az életforma és mennyit lehet keresni vele.

18:20 - 18:40  Virtuális asszisztensi karrier indítás 5 lépésben - Várhegyi Tamás

Tamás elmondja Neked, hogyan segítette Orsi elindulását. Itt 5 egyszerű lépésben meghallgathatod, mi volt a siker titka – és mik azok a hibák, amiket mi elkövettünk, Te pedig tanulhatsz belőlük.

18:40-19:00 - Hogy tudsz velünk belevágni - Orsi és Tamás

Végül pedig megoldást kínálunk Neked az elinduláshoz. Több, mint 550 útkeresőt pártfogoltunk már az indulásban. Megmutatjuk, hogyan tudunk Téged is segíteni jogi és adózási kérdésekben, tanulásban – és ügyfelek szerzésében.

Smart Angel virtuális asszisztens tanfolyam

Az online előadás időpontja:

Legközelebb 2022. szeptemberben

Addig iratkozz fel az értesítési listára!

Kapcsolat:

Copyright 2022 – Minden jog fenntartva  |  Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

A Smart Angel® bejegyzett védjegyoltalom alatt álló márkanév.

Jelentkezés 60%

Add meg az email címed,

ahova küldhetjük az online esemény meghívót!