Ingyenes online előadás:

Szülés után visszatérnél a munka világába?

Otthonról végezhető, rugalmas, és értelmes munkát szeretnél - de kiráz a hideg az MLM-es, ingatlanos és biztosítós lehetőségektől?

Végre jó helyen jársz! Megmutatjuk, hogyan lehetsz virtuális asszisztens. Dolgozhatsz otthonról, kereshetsz jól és mellette még maradhat időd önmagadra és a családodra is.
A részletekért jelentkezz ingyenes online előadásunkra!

LEGKÖZELEBB: 2023. februárban

Neked szól az online előadás, ha:

Rendes pénzt vinnél haza GYES helyett

Az infláció kilőtt és minél tovább vagy otthon, annál kevesebb a támogatás. Ideje saját kezedbe venni az irányítást.

Családhoz igazítható munkaidőt szeretnél

Egy hagyományos munkáltató nagyjából annyira rugalmas, mint egy porceláncsiga. Te ezzel szemben inkább olyan karriert keresel, ami mellé kényelmesen belefér a gyerek, a háztartás, a magánélet, stb.

Újra szellemi munkát végeznél

A Bogyó és Babóca legújabb epizódjánál már többre vágysz. Újra értelmes, egész mondatokban kommunikálnál. Hasznos pénzkereső tevékenységet végeznél.

Elszánt vagy, de jönnek az akadályok?

Részmunkaidő esélytelen

Ha nem töltöd az egész napodat az irodában, akkor nem kellesz a cégeknek. Itthon egész egyszerűen nem divat a 4 órás alkalmazás.

A napi ingázás teljesen lemerít

A legközelebbi értelmes állás háromnegyed óra oda és ugyanennyi vissza. Az ingázás nem csak stresszes, de időrabló is. Az oviba időben odaérni pedig majdnem képtelenség.

A tudásod / tapasztalatod elavult

A gyerekkel otthon töltött évek alatt kiestél a rutinból. Nem követted a szakmád újdonságait és a nyelvtudásod is megkopott.

Egyenlőtlen munkaerőpiac

Persze, társadalmilag elfogadott, hogy az anyaság kemény munka - pénzt viszont nem adnak érte. Valahogy nem kapkodnak a kisgyermekes anyukákért a munkaerőpiacon...

Én is hasonló cipőben jártam,
de új karrierbe kezdtem

Ez lett A virtuális asszisztencia.
Előnyei:

Rugalmas időbeosztás

Gyerek mellett egy kötött, 8 órás munkaidő esélytelen. A rugalmas időbeosztás viszont lehetővé teszi, hogy akkor dolgozz, amikor a gyerek oviban van vagy alszik vagy éppen a Nagyi vigyáz rá. Plusz azt is te határozhatod meg, hogy mennyit dolgozol. Lehet havi 30 vagy akár 160 óra is.

Magas óradíj

Egy kezdő asszisztens vagy visszatérő anyuka néhány hónap alatt megduplázhatja a bevételét. Mindezt úgy, hogy csak a valóban munkával töltött időben kell a laptop előtt ülni.

Otthonról dolgozhatsz

Felejtsd el a fárasztó ingázást és a dugókat. Reggel nyugodtan elviheted a gyereket az oviba, és a munkát saját időbeosztásod szerint kezdheted. Otthonról dolgozva pedig a háztartási dolgokat is könnyebben intézheted.

Bizonyított rendszer

Több, mint 3000-en vettek már részt az ingyenes előadásainkon. A fizetős tanfolyamainkat pedig már 900-nál is több hallgató választotta. Csatlakozz hozzánk, és lépésről lépésre megmutatunk neked is mindent!

Piacképes

A legtöbb feltörekvő vállalkozás már rutinszerűen szervez ki asszisztensi feladatokat. A legnagyobb robbanás azonban még előttünk áll. A járványhelyzet széles körben keresetté tette a hatékony távmunkát.

Harmóniában az anyasággal

Újra használni akarod az agyad, de nem tudsz és nem is akarsz lemondani a gyermekeddel töltött időről. Megmutatjuk, hogyan hozhatod egyensúlyba a stabil pénzkeresetet a családoddal.

Mi az a virtuális asszisztencia ?

A virtuális asszisztens (röviden VA) olyan szakember, aki home office-ból segíti a vállalkozások munkáját. A virtuális asszisztensek szakosodhatnak képzettségüknek és érdeklődésüknek megfelelően. Például elláthatnak  egyszerű adminisztratív, vagy komolyabb tartalomkészítő, szövegíró vagy akár weboldal karbantartási háttérfeladatokat is.

A virtuális asszisztens nem titkárnő. Saját maga által jól körülhatárolt feladatokat végez a vállalkozás megbízása alapján. Általában alvállalkozóként szerződik rugalmas időbeosztásban, óradíj vagy projekt alapon.

A szakma rugalmas lehetőségei miatt előszeretettel választják kisgyermekes anyukák, diákok vagy vidékiek.

Mi ilyen virtuális asszisztenseket képzünk, akik rugalmas munkaidőben, otthonról, általuk meghatározott mennyiségű munkát végezhetnek magas óradíjért. A legfontosabb készségek már egy hónap alatt megtanulhatóak.

virtuális marketing asszisztens tanfolyam anyukáknak

Képzésünk korábbi résztvevői mondták

Megnyugtató válaszokat hozunk a nehéz kérdésekre

Anyaként is csinálhatom részmunkaidőben?
Stabil bevételem lehet már az elejétől?
Honnan lesznek ügyfeleim?
Hogyan osszam be az időmet?
Hogyan kell adózni egyszerűen?
Annyi órát dolgozhatok, amennyit most elbírok?

Kik vagyunk és miért tudunk segíteni?

Várhegyi Orsi

Mindig is tudtam, ha egyszer gyermekem lesz, biztosan nem kötött, stresszes munka mellett szeretném nevelni. Olyan munkát képzeltem, ami mellett belefér, hogy a gyermekemmel mindennap értékes időt töltök.

Tudtam, hogy nem akarok a dugóban eltölteni órákat, és rohanni a gyerekért az oviba. Arra vágytam, hogy én oszthassam be az időmet, és ne kelljen hol a munkaidő, hol pedig a gyerek miatt aggódnom.

Most virtuális asszisztensként olyan időbeosztásom van, ami mellett belefér a minőségi időtöltés a családdal. Szóval minden sokkal kiegyensúlyozottabb. Sőt, még magamra is jut időm!

Nem aggódom azon, hogy mit szól majd a főnököm, ha a gyerek beteg, mert a saját magam főnöke vagyok. Úgy osztom be az időmet, ahogy én gondolom. A másik fontos szempont, hogy jól keressek. Büszkén mondhatom, hogy már 3 hónap után kétszer annyi pénzt kerestem, mint hagyományos marketing asszisztensként.

Dolgozó nő, boldog feleség és energikus anyuka vagyok – és ebben segíthetek neked is. Az online előadásaink több, mint 3000 résztvevője közül is sokakat elindítottunk ezen az úton.

Várhegyi Tamás

10 éve foglalkozom online marketinggel és vállalkozásfejlesztéssel. Ezidő alatt több tucat vállalkozás elindításában és felfuttatásában vettem részt itthon és külföldön is.

Apaként nekem fontos szempont volt mindig, hogy ott legyek a megismételhetetlen pillanatoknál én is. Ne csak fürdetésre essek be az ajtón.

Orsival együtt indítottuk el a Smart Angel virtuális marketing asszisztens szolgáltatásokat kínáló cégünket. Az volt a cél, hogy minél több ilyen gondolkodású szülő társunkhpz juttassuk el ezt az életformát.

A célunk, hogy olyan lehetőséget adjunk az anyukák kezébe, amellyel nem csak több időt tudnak együtt tölteni a gyermekükkel, de anyagilag is megbecsültek legyenek.

Mi fog történni az online előadáson?

18:00-18:20 - Történetem - Várhegyi Orsi

Orsi megosztja Veled saját történetét. Megtudhatod, milyen nehézségekre lehet megoldás a virtuális asszisztens karrier, mik lehetnek a kihívások útközben (és hogyan lehet őket megoldani). Nem utolsó sorban pedig azt, hogy milyen előnyökkel jár ez az életforma és mennyit lehet keresni vele.

18:20 - 18:40  Virtuális asszisztensi karrier indítás 5 lépésben - Várhegyi Tamás

Tamás elmondja Neked, hogyan segítette Orsi elindulását. Itt 5 egyszerű lépésben meghallgathatod, mi volt a siker titka – és mik azok a hibák, amiket mi elkövettünk, Te pedig tanulhatsz belőlük.

18:40-19:00 - Hogy tudsz velünk belevágni - Orsi és Tamás

Végül pedig megoldást kínálunk Neked az elinduláshoz. Több, mint 900 hallgatót pártfogoltunk már az indulásban. Megmutatjuk, hogyan tudunk Téged is segíteni jogi és adózási kérdésekben, tanulásban – és ügyfelek szerzésében.

Legközelebb:

2023. februárban

Addig iratkozz fel az értesítési listára!

Copyright 2022 – Minden jog fenntartva 
A Smart Angel® bejegyzett védjegyoltalom alatt álló márkanév.
Adatkezelési tájékoztató     Impresszum 

Kapcsolat:

Jelentkezés 60%

Add meg az email címed,

ahova küldhetjük az online esemény meghívót!