video-keszites-smart-angel

Hangulat videó készítés

A virtuális marketing asszisztencia feladatok közül számomra kiemelkedően kedves a hangulat videók készítése. Átadni egy konferencia, egy képzés, vagy akár egy szakmai rendezvény, workshop lendületét, feelingjét nagyon jó érzés. Az ilyen típusú videókhoz is van már bevált szoftverem, de természetesen ha Te mást használsz, akkor abban készítem el. 

Egy ilyen videót úgy kell elkészíteni, hogy a néző úgy érezze, hogy bárcsak ott lettem volna. Mit hagytam ki! Legközelebb ott a helyem.

Alábbi példában egy olyan hangulat videó elkészítése volt a feladat, ami egy több napos rendezvényen készült anyagból állt össze. Ehhez kaptam képeket, videó részleteket, meg egy alap forgatókönyvet, hogy mi legyen a videó tartalmi mondanivalója. Előfordul olyan is, hogy nem kapok képeket, vagy videó részleteket, csupán van egy forgatókönyv és az alapján készítek videót. Ez nagyon változó, hogy mi a kiindulási pont.

Itt a cél az érdeklődés felkeltése, a hangulat, az előadói stílus, és a képzések hangulatának átadása volt. Külön kérés is volt, hogy lendületes legyen a zene, és szinte buli hangulatot árasszon az eredmény. Szerintem ez át is jön a videón.

Az ilyen videók a közösségi médiában nagyon trendik, igazán meggyőzőek, és az embereknek százszor többet ad, mint egy leírt vélemény. Egyből átjön, hogy milyen érzés lehetett ott lenni. Legalábbis ez volt a cél az alábbi videóban is. 

Nézd meg milyen lett. Kattints a videóra! 

Készíthetek neked is ilyen videót? Kattints ide és tekintsd meg a szolgáltatásomat!